Home / رياضة / I Kërkoi Ta Vizatoj Profetin Muhamed (A.S), Nxënësi E Lë Mësuesen Pa Fjalë

I Kërkoi Ta Vizatoj Profetin Muhamed (A.S), Nxënësi E Lë Mësuesen Pa Fjalë

Muhamedin”, u tha mesuesja femijeve ne shkolle. Te gjithe nxorren letrat dhe punonin detyren. Pervec njerit nga femijet, i cili ne vend se te vizatonte, vendosi te shprehej me fjale… Fundja, ajo ishte krejt cfare kishte per te thene. Duke qene se dinte se ishte musliman, mesuesja e lexoi me shume vemendje punimin e tij… “I dashur profet Muhamed, sot ne shkolle mesuesja na kerkoi te te vizatoj, por une nuk te kam pare kurre. Prandaj une mbylla syte dhe perfytyrova durimin e e nenes, butesine e motres dhe bujarine e shokut, i cili kerkonte falje edhe kur une kisha faj.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *