Home / تعليم / Të Gjithë E Qeshën Për Shkak Të Peshës, Por Ja Si Duket Tash
Photo credit: PA Real Life. Pictured: Ashleigh - 2013, pregnant . Usage: ANY publication (print, online, broadcast) of this image will incur a fee. Contact PA Real Life Online Editor Anna Roberts on +44 (0) 2079637218. Story: A mum-of-one who got so fat she was barely able to walk has been documenting her staggering five-and-a-half stone weight loss on Instagram. Now 24, Ashleigh Munn has battled with her size all her life, eventually reaching 16 stone. Now, she has shed to virtually half her former size - these days wearing a toned size 8 - and used Instagram to inspire and document her weight loss along the way.

Të Gjithë E Qeshën Për Shkak Të Peshës, Por Ja Si Duket Tash

Një nënë me mbipeshë vështirë se mund të ecte për shkak të peshës së madhe të saj.Madje, atë edhe e përqeshën për këtë.Ashleigh Munn, 24 vjeçe, nga Skotlanda, fitoi një peshë marra mendëse në ije dhe pothuajse nuk mund të ecte.Atë edhe e përqeshën për shkak të dukjes së saj, por ajo nuk u dorëzua asnjëherë dhe vendosi që…Per me shum ndiqeni videon duke klikuar tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *