Home / تعليم / Dhuroi 15 Mij Euro Studentes Qe Doli Te Lypte Per Nenen E Semur Dibrani Merr Mesesazhe Qe Nuk I Priste Kurre.

Dhuroi 15 Mij Euro Studentes Qe Doli Te Lypte Per Nenen E Semur Dibrani Merr Mesesazhe Qe Nuk I Priste Kurre.

Nje shqiptar nga Amerika Astrit Kërkuti nga Dibra e Madhe, vendosi të dhuronte 15 mijë euro për nënën qe kishte nevoj per nderhyrje dhe i zgjidhi nje hall te madh familjes qe kishte nevoje.Ai e ndihmoj familjen qe kishte shume nevoje dhe i ndihmoi ata pa i njohur fare dhe ne emisionin shqiptaret per shqiptaret vendi ku zgjidhen hallet e shqiptareve dhe ata qe kane…Per me shum ndiqeni videon duke klikuar tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *