Home / تعليم / E Pamartuar Dhe Pa Asnje Lidhje Deri Në Moshën 108-Vjeçare, E Moshuara Tregon Një Sekret… Tepër Sekret

E Pamartuar Dhe Pa Asnje Lidhje Deri Në Moshën 108-Vjeçare, E Moshuara Tregon Një Sekret… Tepër Sekret

Fundjavën e kaluar, e me sakte të shtunën, zonja Carmelina Ruocco mbushi 108-vjeç dhe ajo jeton në Casola di Napoli në malet Lattari.Por në këtë zonë ajo eshte e ‘shoqeruar’ edhe nga zonja Maria Cuomo, 106 vjeçare, duke e bërë atë komunën e vogël që të njihet si zona e njerëzve “shekullorë”.Por Carmelina është vërtetë një zonjë rekordesh.E përkëdhelur dhe e rrethuar nga dashuria e të afërmve dhe…Per me shum ndiqeni videon duke klikuar tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *